Over Ellen

Ellen Van Acker

Ellen is in 1983 in België geboren en in 2006 verhuisd naar Nederland. Ze begon toen haar carrière in de financiële sector. Sinds 2012 geeft ze leiding aan diverse teams, actief in klantenservice, operatie, product management en propositie ontwikkeling. Rode draad ligt in het verbeteren van (online) klant ervaringen met een focus op people en change management.

Relevante certificering en opleidingen

Msc, HUB, gecertificeerd door International Coach Federation (level 1 ACC), Executive program Sales Management Nyenrode, Lean Six Sigma Green Belt, Purpose to Impact van Core Leadership Institute, Search Inside Yourself van Leadership Institute, Communication for Excellence door How Company, Insight in Influence bij Zuidema, Project Management bij de Baak Management Centre en verscheidene andere leiderschaps trainingen.

Hi!

De URL maakt het al redelijk duidelijk.. maar mijn naam is dus Ellen.

Ik ben geboren en getogen in België, in Dendermonde. Een stad waar elke Dendermondenaar trots op is en ik dus ook. Ik heb in Brussel Handelswetenschappen gestudeerd en ben na mijn studie naar Nederland verhuisd. Daar woon en werk ik sindsdien. Inmiddels ben ik ook getrouwd met de man die de ‘oorzaak’ was van mijn verhuis. Samen hebben wij 2 prachtige kindjes, die op papier Belg zijn maar waar je dat verder nergens meer aan merkt.

Ik ben iemand die gepassioneerd is over leiderschap. In mijn visie moet de mens daarbij altijd centraal staan. De mens maakt het verschil in elke organisatie en dus ook naar de klanten en dienstverlening toe.

De rol van leiderschap is wat mij betreft dan ook om richting te geven, mensen in hun kracht te zetten en hen in staat te stellen om hun werk zo goed mogelijk te doen, door barrières weg te halen en hen te helpen in hun ontwikkeling.

Dat is eigenlijk ook mijn baan en doe ik al jarenlang, maar telkens in verschillende rollen, omvangen en domeinen. Ik geloof daarbij dat servant leiderschap de toekomst is en daar ontwikkel ik mijzelf graag continue in door. 

Ik hou van veranderingen, want die brengen vernieuwing en daar leer je weer uit. Ik ben dan ook steeds op zoek naar hoe iets beter kan. Het allerleukste vind ik om samen met anderen de richting te bepalen waar we heen gaan. Die vervolgens zo te structureren dat iedereen zijn of haar rol kan pakken en die richting verder kan invullen. Laat mij dan maar belemmeringen weghalen, mijn team coachen waar ze tegen aan lopen en bijsturen waar nodig.

Het is daarbij mijn missie om mensen meer vanuit hun kracht te laten werken.

Met dat doel voor ogen ben ik begin 2022 begonnen om mijn inzichten online te delen en mijn coaching extern aan te bieden. Ik richt mij bij mijn coaching met name op female leaders zodat zij meer vanuit hun authenticiteit kunnen gaan leidinggeven en zo het verschil kunnen maken. Inzichten en tools die ik zelf gebruikt heb, inzet in mijn coaching en eigenlijk voor iedereen relevant zijn, zet ik om in online trainingen.

Contacteer mij gerust om van gedachten te wisselen over dit soort onderwerpen of om mijn hulp in te schakelen.

Purpose Ellen Van Acker

The lioness that roars and leads you off the reservation

Dat is mijn purpose en hoe ik in het leven sta.

Net als een leeuwin, ben ik altijd onderdeel van een team. Ik hoef niet persé op de voorgrond te staan, maar neem het voortouw als dat nodig is. Ik ben zorgzaam voor degenen waar ik mij verantwoordelijk voor voel en zal vechten voor wat zij nodig hebben. Ik kijk graag verder dan wat gangbaar is en zorg daarmee voor vernieuwing en nieuwe inzichten, voor mijzelf en mijn omgeving.

Advertisement
%d bloggers like this: