Training: Wat wil je het liefste doen en hoe kom je daar

Al meer dan 1400 mensen gingen je voor en grepen deze kans om te doen wat hen gelukkig maakt!

vind je droombaan

Vind en krijg je droombaan!

Heb je het gevoel dat je niet meer uitgedaagd wordt in je werk? Dat je niet zoveel meer leert en je passie aan het verliezen bent?

Ben je toe aan iets nieuws, maar weet je nog niet zo goed wat dan precies en hoe je dat moet aanpakken? Goed nieuws, want daar kan ik jou bij helpen!

De training bestaat uit 2 uur aan videomateriaal, een persoonlijk werkboek waar je mee aan de slag gaat aan de hand van tools, insider tips en persoonlijke voorbeelden die je krijgt.

Dat alles voor slechts €94,99!

Indien gewenst kun je aan een sterk gereduceerd tarief nog 1 op 1 sessies bijboeken voor meer persoonlijke begeleiding.

Een online training rondom persoonlijke ontwikkeling die je in staat stelt om je droom baan te schetsen en op basis daarvan je carrière en levensdoelen te bereiken.

Deze online training helpt je om inzichten te krijgen over jezelf en wat je diep van binnen graag zou willen. Wat is jouw unieke profiel? Hoe kun je groeien vanuit je kracht? Hoe ziet je droombaan er uit en hoe kun je dat realiseren?

Hoe werkt het?

Je wordt stap voor stap begeleid om de juiste inzichten voor jezelf scherp te krijgen. Inzichten over jezelf en waar je het liefste naartoe wilt.

Het start namelijk altijd met inspiratie krijgen en zelf reflectie.

Zodra je weet wat je wilt, word je in staat gesteld om gericht naar je droombaan toe te werken en jezelf perfect voor te bereiden om die dromen dan ook te realiseren.

In de online training krijg je:

 • Een persoonlijk ontwikkelplan die alle stappen en vragen waar je mee aan de slag gaat omhelst
 • Stap voor stap toelichting in de online training van wat je moet doen en hoe je dat kunt aanpakken
 • Tools die je helpen om meer over jezelf te weten te komen en om die inzichten ook te kunnen gebruiken om criteria te bepalen voor je droombaan.
 • Insider tips vanuit recruiter/management perspectief zodat jij zo meteen de sterkte kandidaat bent eens je weet wat je wilt.
 • Links naar relevante artikelen en meer tools die je kunt gebruiken mocht je ergens dieper mee aan de slag willen.

Aan het einde van de training heb je meer inzicht in jezelf, wat je waarden en sterktes zijn, hoe je jezelf meer in je kracht kunt zetten, wat je nodig hebt, hoe je droombaan er uit ziet en hoe je dat gaat bereiken.

Hoe ziet het programma er uit?

De online training is opgebouwd uit 4 grote hoofdstukken:

1. Leren uit de situatie waar je vandaag in zit

Je huidige baan is een perfect begin om elementen te omschrijven die in je toekomstige baan moeten zitten. We kijken naar je successen, wat voor zaken je energie geven, alles wat je vandaag de dag irriteert en wat je daaruit kunt halen over wat je in de toekomst anders wilt.

2. Jezelf beter leren kennen

Om jezelf goed te leren kennen en te leren uit je eigen ervaringen, zullen we kijken naar dingen zoals:

 • Jouw kernwaarden
 • Ups & downs in je leven
 • Je sterktes en zwaktes
 • Persoonlijkheidstesten

3. Tijd om te dromen

Gebaseerd op de inzichten uit de eerste 2 hoofdstukken heb je een kader gemaakt waarmee je kunt gaan dromen over hoe een droombaan er voor jou uitziet. Die zullen we stap voor stap concreter maken en dichterbij brengen tot dat je weet waar je nu mee aan de slag kunt. Je zult ook aandacht besteden aan belemmerende gedachten die je wellicht voelt en hoe je met die gedachten om kunt gaan zodat je toch aan de slag gaat.

4. Roadmap naar je droombaan

Je zult veel tips krijgen over hoe je je beeld kunt valideren en heel concreet krijgt waar je mee aan de slag kunt. Je krijgt veel praktische informatie over hoe je jezelf kunt klaarstomen en verzekeren dat je de perfecte kandidaat bent voor wanneer je op een baan wilt solliciteren. Deze onderwerpen worden behandeld:

 • Wat je kunt doen mocht je tot de conclusie komen dat je je eigen bedrijf wilt staten
 • Je CV en Linkedin profiel als visitekaartje
 • Hoe je van een kader naar een concrete functie komt
 • Hoe je van vandaag naar die functie komt
 • Wat een mentor en sponsor is en hoe je je netwerk kunt activeren
 • Wat je Unique Selling Points zijn

Is deze training geschikt voor jou?

De online training is perfect geschikt voor ambitieuze (young) professionals werkzaam in een midden-groot of corporate bedrijf, die het gevoel hebben dat ze niet genoeg meer leren, uitdaging in hun baan verliezen en voelen dat ze klaar zijn voor iets nieuws maar niet goed weten wat dan of hoe ze dat moeten aanpakken.

Je hebt maar 1 leven, leef het op zo een manier dat je er gelukkig uit wordt!

Wil je jouw leven in eigen handen nemen en een baan vinden waar je vol passie aan de slag kunt? Schrijf je dan nu in voor de online training en vind jouw droombaan!

Advertisement
%d bloggers like this: