Coaching traject

Ben je een female leader en wil je op jouw eigen authentieke manier het verschil maken?

Ellen (Msc) is een ervaren professional en leidinggevende, tevens gecertificeerd door de International Coaching Federation in Level 1 Organisational Coaching ACC. Zij werkt op dagelijkse basis binnen de corporate wereld met tal van ambitieuze talententvolle professionals die ze aanstuurt, coacht en mentored. Daarnaast biedt zij ook coaching aan op individuele basis. Ellen werkt veelal met high potentials die op zoek zijn naar doorgroei en vrouwelijke leidinggevenden die in een mannen wereld op hun authentieke wijze willen doorbreken. Persoonlijke ontwikkeling en leiderschap zijn daarbij de grootste thema’s. Doorontwikkeling vanuit kracht en authenticiteit staan bij haar coaching trajecten centraal.

Ze hanteert hierbij een aanpak gebaseerd op het GROW model die focust op je doelen, potentie en de realiteit waarbinnen je opereert om vandaar uit opties te verkennen en acties te bepalen. Ze biedt jou hierbij als coach een veilige omgeving aan om gestructureerd te reflecteren en kan haar eigen ervaring inzetten om te inspireren waar nodig

Hoe werkt het?

Je kunt eerst gratis een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen van een half uur. Het is namelijk belangrijk dat er een klik is en dat jij het vertrouwen hebt dat je bij Ellen in goede handen bent met je coach vraag!

Coaching vindt standaard online plaats maar kan ook op verzoek rondom Amsterdam, Haarlem, Noordwijk, Leiden of Den Haag.

Je kunt kiezen uit 3 verschillende coaching trajecten:

3 maanden coaching

Dit traject bestaat uit 4 coach uren gedurende een periode van 3 maanden. Focus zal hierbij liggen op basisprocessen of op één specifieke vraag.

Particuliere tarief voor online coaching, inclusief voorbereiding: 600€

6 maanden coaching

Dit traject bestaat uit 8 coach uren gedurende een periode van 6 maanden. Met een doorlooptijd van 6 maand kan je meer gericht werken aan het doorbreken van bepaalde onderliggende en vaak onbewuste patronen die jou nu in de weg staan.

Particuliere tarief voor online coaching, inclusief voorbereiding: 1100€ 

Aanvullend op de online trainingen

Heb je een online training gevolgd en nog specifieke vragen of behoefte aan wat meer diepgaande begeleiding, dan kun je losse coaching sessie(s) bijboeken.

Particuliere tarief voor aanvullende online coaching op uurbasis: 125€

Wat voor resultaat kun je verwachten?

Mijn coaching trajecten bieden een veilige omgeving waar je kunt reflecteren, geïnspireerd kunt worden en energie uit krijgt. Het is een bron van antwoorden op je plannen, visies en ideeën. Dit resulteert in beter inzicht over dingen die er echt toe doen en versterkt de band met je collega’s en mensen rondom je heen, terwijl jij dichtbij jezelf blijft.

Neem contact op met Ellen over coaching

Advertisement
%d bloggers like this: